σε 30+

Έτη

χιλιάδες

Προϊόντων

25+

Εργαζόμενοι

εκατοντάδες

Ικανοποιημένων Πελατών

 

Είμαστε η Universal Plast.Μάθε περισσότερα για εμάς.

Ιστορικό και γεγονότα

   Η Universal Plast ιδρύθηκε το 1980 και επί του παρόντος έχει την έδρα της στη Βουλγαρία, σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής καλυμμένης επιφάνειας περίπου 1000 τ.μ. 

   Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στα διεθνή πρότυπα και έτσι  η Universal Plast είναι αναγνωρισμένη ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες που ασχολούνται με τον εξειδικευμένο αυτό κατασκευαστικό τομέα. 

   Η Universal Plast αναπτύσσει τις δραστηριότητές της σε όλη την Ευρώπη, υποστηρίζοντας τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας παρέχοντας δειγματολόγια και άλλα συσχετικά προϊόντα. 

   Προς το παρόν, η εταιρεία απασχολεί πάνω από 25 εργαζόμενους και εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι επικεντρώνονται στην προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών αλλά και προϊόντων υψηλής ποιότητας. 

   Η επαγγελματική διαχείριση και η συνεχής αξιοποίηση πρωτοποριακών ιδεών είναι ο κύριος πυρήνας της φιλοσοφίας της εταιρίας μας. 

   Ο σχεδιασμός, η μελέτη και οι συνθήκες παραγωγής, εκτελούνται με βάση στάνταρ που έχουν τεθεί από την Universal Plast, προκειμένου ο τελικός αποδέκτης -ο πελάτης μας- να έχει πλήρη υποστήριξη και με βάση τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Τι κάνουμε.

    
 • Κάθε σχήμα είναι εφικτό! +

  Δημιουργούμε εντός των εγκαταστάσεων μας όλη την απαραίτητη υποδομή για την κατασκευή των πλέον πολύπλοκων σχεδίων, σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.
 • Μεγάλη επιλογή υλικών +

  Τα προϊόντα μας υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστούν από διαφόρων ειδών υλικά όπως χαρτόνι, ύφασμα, PVC, δέρμα, δερματίνη κλπ
 • Γραφιστικά και Εκτυπώσεις +

  Είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε ή να προσαρμόσουμε τα γραφικά μέρη ενός προϊόντος, καθώς και να εκτυπώσουμε επί αυτών χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές.
 • Ατέλειωτη ποικιλία χρωμάτων +

  Μπορούμε να δημιουργήσουμε δειγματολόγια στο ακριβές χρώμα που επιθυμεί ο πελάτης, επιλέγοντας μέσα από μια ευρύτατη χρωματική παλέτα. Περισσότερα
 • 1
 

Η Universal Plast είναι μια βιομηχανία που παράγει δειγματολόγια υφασμάτων διαφόρων σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία υλικών.

Η παραγωγή μας είναι αυτοματοποιημένη σε μεγάλο βαθμό, έχοντας τα νεότερα ειδικά μηχανήματα στον τομέα της βιβλιοδεσίας

Πρωταρχικοί στόχοι μας είναι η ποιότητα του τελικού προϊόντος και η έγκαιρη προετοιμασία των παραγγελιών.

Είμαστε πάνω από 30 χρόνια σε αυτόν τον τομέα, γιαυτό το λόγο γνωρίζουμε πολύ καλά τις συνθήκες λειτουργίας της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας και τις εγγενείς ανάγκες των ατόμων που εργάζονται σε αυτές.