Ως κατασκευαστές μπορούμε να παράγουμε τα πάντα, με βάση τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Επικεντρώνουμε στο να προσφέρουμε χωρίς εκπτώσεις υψηλή ποιότητα  αλλά στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Για να το πετύχουμε αυτό ο συγχρονισμός των προμηθευτών μας, της γραμμής παραγωγής μας και τις βάρδιες μας, γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν και η διαδικασία της βελτίωσης δεν σταματά ποτέ.

Έχουμε στη διάθεσή σας για μια σημαντική ποικιλία πρώτων υλών, χρωμάτων και ιδεών για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Έτσι το τελικό προϊόν μας θα πληροί οπωσδήποτε τις προδιαγραφές σας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για το σώμα του προϊόντος σας λεπτό ή χοντρό χαρτόνι ή εξωτερικά πλαστικό-χαρτί, ή υφασμάτινο χαρτί σε διάφορα χρώματα, ή offset  τυπωμένο χαρτί ανάλογα με την επιλογή σας.

Μπορούμε να εκτυπώσουμε σε βιβλία δειγμάτων, σε κρεμάστρες ή οποιαδήποτε άλλη μονάδα, χρησιμοποιώντας θερμική εκτύπωσης, μεταξοτυπία, ανάγλυφη εκτύπωση και εκτύπωση 5D.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε για την ανάρτηση, μεταλλικό άγκιστρο ή κορδόνι, ή κάτι άλλο που θα επιλέξετε από την ποικιλία των υλικών μας.

Μεταλλικές προστασίες, για πρόσθετη διακόσμηση, στις γωνίες σε κατάλληλο χρώμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα στοιχεία σας.

Η κόλλα που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτική στη θερμότητα και στο κρύο.

Για ακόμη καλύτερη πρόσφυση υπάρχουν δύο είδη κόλλας που χρησιμοποιούμε, ζεστή και κρύα με τις ίδιες δυνατότητες σύνδεσης, ανάλογα με το υλικό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μέσα στο φάκελο του δείγματος.

Αν το θέλετε, σας παραδίδουμε τα δειγματολόγια γεμάτα με υφάσματα. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη παρουσίαση, χρησιμοποιούμε μεταξύ των στρώσεων υφάσματος, λευκό ή διαφανές φιλμ, το οποία βελτιώνει τη σταθερότητα των δειγμάτων και μπορεί να εκτυπωθεί επάνω του η ετικέτα του κάθε υφάσματος.

Σημειώστε, επίσης, ότι το σύνολο των πρώτων υλών μας είναι μη τοξικά και να συμμορφώνονται με τα πρότυπα της ΕΕ.

Η μορφή το σχήμα και το χρώμα του δειγματολογίου σας μπορεί να γίνει είτε με βάση το υπάρχον δειγματολόγιο σας, ή να επανασχεδιαστεί και να αναθέσετε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Είναι εύκολο και για μας να κατασκευάσουμε ένα δείγμα του τελικού προϊόντος που επιθυμείτε ώστε να ελέγξετε την ποιότητα του, πριν να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της εμπειρίας μας και του εξοπλισμού μας, επιτυγχάνουμε την ελάχιστη σπατάλη υφάσματος.